WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Pozvěte si domů svého kadeřníka. Už navždy!

Značka Rowenta se zaměřila na vývoj jednoduše ovladatelného přístroje na vysoušení a dokonalou úpravu účesu, se kterým dosáhnete profesionálního výsledku ve všech ohledech.

Jako od kadeřníka. Ostatně řada Ultimate Experience je skutečně inspirována zkušenostmi profesionálních kadeřníků ze špičkových francouzských salónů. Ve spolupráci s nimi se zrodil exkluzivní rotační horkovzdušný kartáč Rowenta Ultimate Experience (CF9620). Profesionál pro domácí použití, s nímž dokážete vlasy doma upravit stejně, jako profesionální kadeřník.

Nový rotační kulmofén Rowenta Ultimate Experience (CF9620) je luxusním řešením 2v1 pro vytvoření jedinečného vlasového stylingu v pohodlí domova. Navíc naprosto jednoduše! Rychle vysušených a dokonale upravených vlasů dosáhnete díky důmyslné patentované technologii spojené s elegantním designem. Oproti běžným rotačním kartáčům je Rowenta Ultimate Experience menší a lehčí, a co je důležité – jeho hmotnost je navíc vyváženě rozložená. Součástí balení jsou 3 kartáče pro různý typ vlasů: jeden jednoduše zkrotí nepoddajné a husté vlasy, druhý dodá jemným a plihnoucím vlasům parádní objem a třetí se postará o podtočení ofiny či jiné detaily. Technologickou třešničkou na dortu je ovládání Style Assistse třemi stylingovými programy, které automaticky upravují teplotu a rychlost otáčení, podle požadovaného výsledku. Rovnoměrný proud vzduchu, účinný generátor iontů a *PRO keratinové štětiny se bezpečně postarají o zářivý a hedvábně hladký vzhled vlasů.

Doporučená cena je 3 699 Kč / 139 euro.

Více o produktu na www.rowenta.cz.