WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Na Mikuláše a vánoční nákupy do Atria Flora

Přijďte si užít vánoční pohodu do obchodního centra Atrium Flora. V předvánočním období tu na vás čekají speciální akce, ale i Mikuláš či vánoční kiosky a pořídíte zde také vánoční stromeček. V Atriu Flora navíc pohodlně nakoupíte všechny vánoční dárky pro vaše nejbližší. 

Nalaďte se na svátky díky vánoční atmosféře v obchodním centru Atrium Flora. Seženete zde všechny vánoční dárky, od oblečení až po elektroniku. Na čtyřech podlažích se tu nachází více než 130 obchodů, a jak jsou již zákazníci zvyklí, čekají na ně jako každý rok i speciální vánoční kiosky, které nabídnou další netradiční vánoční dárky. Před obchodním centrem si zase můžete pořídit váš letošní vánoční stromeček.

V obchodním centru můžete také oslavit Mikuláše, který připadá na čtvrtek 5. prosince. Dorazte s vašimi dětmi, které se mohou těšit na anděla, čerta a Mikuláše. Za básničku na ně bude čekat sladká odměna.

Pokud si nevíte rady, můžete potěšit své nejbližší dárkovou kartou Atria Flora. Tu nabijete na požadovanou hodnotu a obdarovaní si tak vyberou sami to, co jim opravdu padne. Nezapomeňte nakupovat s aplikací obchodního centra ShopFun, díky níž máte exkluzivní přístup k dalším slevám.

Po dobu vánočních svátků bude upravena otevírací doba obchodů v Atriu Flora. Konkrétně 24. prosince můžete poslední vánoční dárky nakoupit od 9 do 12 hodin, v obchodech menších než 200 m2 do 14 hodin. Supermarket Albert bude k dispozici na Štědrý den od 7 do 11.30. O svátcích 25. a 26. prosince budou obchody včetně supermarketu Albert zavřené, navštívit však můžete kino Cinema City až do 22.30 hodin. Na Silvestra, 31. prosince, pro vás budou otevřené obchody od 9 do 14 hodin, supermarket Albert pak od 7 do 18 hodin. Na Nový rok, 1. ledna 2020, pak budou obchody zavřené, Cinema City bude v provozu od 17 do 22.30 hodin.

Aktuální informace se dozvíte na stránkách www.atrium-flora.cz