WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Cool Girl! | Tip na knihu

Na pulty knihkupectví míří jedinečný interaktivní young adult román Leny Valenové Cool Girl!

Tři sny. Jedna soutěž. O vítězce rozhodneš i ty!

Lze mít v dnešní době výraznou prezenci online a přesto si zachovat svoji vlastní identitu? Za každým profilem se skrývá bytost plná nadějí, tužeb a snů. Tina, Marta a Anet jsou středoškolačky na prahu dospělosti. Jsou sebevědomé, ambiciózní, talentované. Spojuje je touha vítězit. Každá je v něčem výjimečná. Tina miluje společenský tanec, Marta je hvězdou atletického oddílu a Anet se připravuje na studium klavíru. Jak s jejich světem zamává účast ve vysoce sledované soutěži? Vítězka může být jen jedna a tentokrát rozhodne i tvůj hlas!

Online nakladatelská služba Pointa vydává jedinečný interaktivní young adult román Cool Girl! Leny Valenové, která v současnosti žije (a píše) v New Yorku. Složitá léta dospívání, období hledání sama sebe i každodenní přítomnost a vliv sociálních sítí inspirovaly autorku k napsání interaktivního dívčího románu, jehož alternativní závěr mohou svým hlasováním ovlivnit a následně si přečíst na webu knihy https://coolgirlsoutez.cz/ i sami čtenářky.

„V závěru knihy vrcholí soutěž Cool Girl!, které se účastní tři hlavní hrdinky. Než se čtenářky začtou do poslední 12. kapitoly mohou dát hlas svojí favoritce. Mají tak jedinečnou příležitost ovlivnit výsledek soutěže a jedné z deseti finalistek dopomoci k vítězství. Podle výsledku svého hlasování získají přístup k jednomu z alternativních epilogů, který si lze přečíst po dočtení knihy pouze na webu knihy, ve kterém zjistí, jak bude příběh Tiny, Marty a Anet pokračovat,“ říká k interaktivní knižní novince její autorka Lena Valenová.

Lena Valenová

Lena Valenová se narodila v Táboře a v současnosti žije (a píše) v New Yorku. Po studiích v Praze a ve Španělsku pracovala v Londýně, kde vznikl úvodní díl čtyřdílné Young Adult série Moře nálezů a ztrát: Náhodní lháři vydaný v létě 2016. Námět a postavy příběhu však vznikly už během jejího studia na gymnáziu před více než dvaceti lety. V té době se kromě psaní příběhů věnovala také hře na klavír, atletice a společenskému tanci. Složitá léta dospívání, období hledání sama sebe i každodenní přítomnost a vliv sociálních sítí ji inspirovaly k napsání interaktivního románu Cool Girl!.

Autor: Lena Valenová

Počet stran: 408

Vazba: brožovaná

Rozměry: 130 x 200 mm

Knihu vydává nakladatelství Pointa.

Více naleznete na www.pointa.cz.