WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Prvotřídní „krokodýlí“ kolekce ADK, do které se zamiluje každá!

Dovolujeme si Vám představit diář ADK Croco. Celým jménem ADK Croco Slim 2020. Luxusní dámský diář, který si zamilujete.

Desky, precizně ručně ušité v České republice ze špičkové italské kůže s nadčasovým krokodýlím designem, v nepřehlédnutelné červené barvě. To vše v atraktivní kombinaci s hladkou a matnou černou kůží uvnitř desek. V kapesním formátu A6, který se bez problémů vejde do každé kabelky. Navíc v provedení Slim. To znamená s tenčí mechanikou, díky které je diář nejen tenký, ale i lehký a přesně padnoucí do ruky. Zároveň je ale kompletně vybaven formuláři pro týdenní plánování na rok 2020, praktickými netermínovanými formuláři a doplňky, jako jsou pouzdra, záložky a psací potřeby.

Pokud si své ADK Croco chcete pořídit ještě letos, na vyžádání dostanete zdarma formuláře i pro zbývající část roku 2019. Nemusíte tak čekat na Nový rok a svoje nové ádékáčko můžete začít používat hned!

Svoje ádákáčko můžete doplnit o další produkty z kolekce Croco, se kterými bude tvořit Váš originální osobní set. Třeba o peněženku ADK Miramonte Croco. Luxusní design, kvalitní provedení, prostor pro karty, doklady, bankovky i mince jsou samozřejmostí. To, co je na této peněžence mimořádné, je posuvný zámeček, díky kterému ji vždy bezpečně uzavřete, ať už jí naplníte, jak budete chtít. Klíče a další drobnosti bezpečně uschováte do elegantní klíčenky ADK Brenta. Uvnitř obsahuje dva řetízky s kroužky na klíče, které tak budou v bezpečí. Na tužky Vám poslouží penálek ADK Luton Croco se zavíráním na zip. Konkrétně až na tři tužky nebo pera.

Nejen na cestách oceníte praktickou manikúru ADK Mira Croco, obsahující nůžky na nehty, nůžky na nehtovou kůžičku, pilník a pinzetu. Poněkud větší je spisovka formátu A4, ADK Senátor4 Croco. Opravdu nepřehlédnutelné zipové konferenční desky s kroužkovou mechanikou A4 a praktickým vnitřním uspořádáním, které se stanou Vaším ideálním pomocníkem pro zapisování většího množství poznámek a zajistí, že všechny potřebné dokumenty do formátu A4 budete mít po ruce. A pokud náhodou máte iPhone SE, pouzdro na něj je zatím posledním členem kolekce ADK Croco. To vše samozřejmě ve stejném provedení jako diář.

Diář ADK Croco Slim patří do rodiny českých diářů, které společnost ADK vyrábí už od roku 1992. Velkou výhodou Plánovacího systému ADK je to, že je navržen pro naprosto individuální využití. Dává tak prostor pro individuální styly řízení času, projektů, financí, stanovování, evidenci a rekapitulaci priorit a cílů. Nevnucuje uživateli jeden univerzální styl.

Ádékáčko může být Vaším nenahraditelným pomocníkem v každodenním životě, získá Vám několik hodin týdně času navíc, pomůže vyhnout se stresu, odbourat „požírače času“ a dosáhnout snadněji i těch nejnáročnějších cílů. V každém případě pomůže si lépe uspořádat život a být spokojenější.

Více informací a produktů naleznete na www.adk.cz.