WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Pandora: V souladu s přírodou

Šperky pro novou sezonu lákají ke kreativitě a objevování v kolekci inspirované říší divů, světem, kde je možné vše, co vás jen napadne. Estetická koncepce návratu k přírodě, zasazená do lesní říše, zkoumá možnosti nositelných a lesním bohatstvím inspirovaných designů s nepomíjitelným kouzlem.

V této sezoně lze se šperky více experimentovat, proto mají nové modely nadčasový design a současně jsou obdařeny osobním charakterem. Ať už jsou utrženy ze začarovaného lesa vaší představivosti, nošeny na důkaz lásky k přírodě, nebo jsou vyjádřením spontánní přirozenosti vaší povahy, jsou vhodné k volným interpretacím: každý šperk je nejen symbolem vytrvalosti, síly a moci, ale sděluje také něco z vašeho příběhu.

Nový přívěsek na náhrdelník Pandora Moments O, jehož design je náznakem symbolu Pandora O – kruhu, jenž představuje sjednocující sílu šperku a jeho neomezená osobní vyjádření – vtiskl podstatu značky Pandora do jediného šperku.

Utrhněte si v této sezoně list z knihy Pandora a projevte svou skutečnou přirozenost se šperky, jejichž posláním je vyjádřit vše, co milujete.