WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

LUSH – Hello, summer: Výběr letních produktů

Máme pro vás výběr letních produktů, ať jste, kde jste, ať děláte, co děláte a ať máte jakékoli preference. Vyberte si krém, mléko, tělový pudr nebo péči do sprchy!

Nezapomeňte ale, že s ostrým sluníčkem se to nemá přehánět, hlavně v poledních hodinách.

Sluneční péče

The Sunblock

Tuhá opalovací péče do sprchy, SPF 30, 305 Kč

Naneste svou ochranu proti slunci už ve sprše s tímhle tuhým kvádříkem s ochranným faktorem, kakaovým máslem, kalamínovým práškem a růžovou absolue. Použijte jeden dílek pro ochranu celého těla.

Powdered Sunshine

Pudr s ochraným faktorem SPF 15, 255Kč

Skvělý pro každého, kdo se nerad cítí „umaštěný“, je tento lehoučký pudr, který vás ochrání před sluníčkem a má matující efekt. Kalamínový prášek je bohatý na přirozeně ochranný oxid zinečnatý, který odrazí široké spektrum UV paprsků a svěží citrusová vůně silic z limetek a citrusů z jihoitalského poloostrova provoní pokožku krásným ovocným aroma.

Pro vlasy jako z pláže

Seanik

šampuk, 265 Kč

Šampuk s mořskou řasou, mořskou solí a citrony dodá vlasům lesk, objem a povznášející letní vůni. Jeho tajemství spočívá v kombinaci gelu z puchratky kadeřavé (bujné červené mořské řasy), na protein bohaté japonské řasy nori a jemné mořské soli, které se postarají o vyživené, hebké a krásné vlásky. Citronová silice vlasy rozjasní a opojné silice z mimózy, jasmínu a květu pomeranče je nádherně provoní.

Sea Spray

Sprej na vlasy, 495 Kč

Chcete, aby vaše vlasy dostaly plážový vzhled? Dopřejte jim tento sprej se solí, který vlasy lehce vyztuží, dodá jim lesk a zanechá v nich vůni neroli, pomerančových květů, grapefruitu a růžového dřeva. Jemná mořská sůl bohatá na minerály dodá vašim vlasům objem a plážový vzhled, zjemňuje vlasovou pokožku a vaše lokny díky ní vzdorují zplihnutí, které způsobuje měkká voda.

Letní vůně

Sun

Parfém, 545 Kč / 30ml

Jednoduchý, optimisticky citrusový parfém. Hřejivý sluneční paprsek uprostřed hluboké zimy. Jak slunce
z mraků se ze základu santálového dřeva energicky derou pomeranč a mimóza, aby vám vykouzlily úsměv ve tváři a roztančily váš krok. Pro chvíle, kdy potřebujete pozvednout náladu.

Dirty

Parfém, 695 Kč / 30ml

Sofistikovaná svěží vůně, kterou si zamilují ženy stejně jako muži. Dirty je vícevrstevný parfém z máty, estragonu a tymiánu a my jsme kolem jeho jednotlivých složek vytvořili celou řadu produktů. Máta udává osvěžující, povzbuzující tón – čistí mysl a ochlazuje pokožku. Santálové dřevo a levandule doplní vůni o květinové a dřevité tóny. Tóny: máta, tymián, estragon, větvičník, santálové dřevo

Tělo

Silky Underwear

Tělový pudr, 245 Kč / 65g

Tento tělový pudr se zjemňujícím kakaovým máslem a kukuřičným škrobem je jako finální tah štětcem mistra. Jeho sofistikovaná vůně je sexy, a přeci delikátní díky jasmínu a vetiveru. Po sprše nebo koupeli se nejdříve osušte a pak poprašte po celém těle jemnou vrstvou tohoto zvláčňujícího tělového pudru a získejte sametově hebkou pokožku. Stačí poprašek Silky Underwear a nebudete chtít na sobě mít nic jiného.

The Rough With The Smooth

Tuhý tělový peeling, 265 Kč / 130 g

Dopřejte svému tělu trochu té drsnější lásky; zbavte se odumřelé kůže s tímhle šikulou s exfoliačním cukrem a máslem murumuru pro ďábelsky jemnou pokožku. Přidali jsme uhrančivou vůni, která vás provoní rošťáckou kombinací silice z černého pepře, pačuli a fair trade vanilkové absolue.

Black Stockings

Tónovací olej, 365 Kč / ks

Tuhý tónovací tělový olej vám dodá jemně bronzový jas. Je vhodný především pro tmavší odstíny pleti. Směs hnědých a bronzových pigmentů v másážítku se zvlhčujícím kakaovým a bambuckým máslem vás lehce rozzáří svým jemným třpytem. Ideální, když chcete po dlouhé zimě odhalit nohy nebo v létě sjednotit tón opálení.

Více informací naleznete na www.lush.cz.