WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Móda pro ty nejdůležitější lidi na světě!

Hledáte slavnostní šaty na výjimečnou příležitost? Z nabídky obchodu Ceremony Kids ve Slovanském domě si vždy vyberete něco výjimečného pro své ratolesti.

Dnes už se dětská móda neliší tolik od dospělé. Koneckonců, dívky i chlapci mají také touhu nosit módní oblečení, jako jejich máma a táta, aby vypadaly elegantně a stylově. A tak se módní designéři snaží přizpůsobit styl a barvy oblečení pro děti a jejich rodiče.

Pro dívky jsou nezbytným kouskem letní sezóny šaty se základním květinovým potiskem a krajkový propínací svetřík. Navrstvěte barvy a vzory, kostky a puntíky a dejte do elegantního outfitu vašeho dítěte zábavné a hravé prvky. Pro chlapce letní trend udává košilky, sako a šortky chinos.

Klučičí outfit můžete doplnit stylovou čepicí a tak doladit klasický až americký ležérní styl. Když vsadíte na sportovní styl, tak tím nic nezkazíte. Vždyť barevné kraťasy, tepláky, trička a mikiny jsou tak pohodlné, zábavné a dětem sluší.

V létě oblékáme děti i pro speciální oslavy jako je svatba, křtiny a další slavnostní příležitosti. V Ceremony Kids najdete nepřeberné množství slavnostních krásných šatů pro holčičky a obleky s košilí a motýlkem pro chlapečky.

Více na www.ceremonykids.cz.

Kamenný obchod naleznete v centru Prahy ve Slovanském domě (vedle kina).

Ceremony Kids – Slovanský dům (vedle kina)

Na Příkopě 22, Praha 1

Otevírací doba:

PO-NE: 10 – 20 hod

Navíc aktuálně můžete soutěžit o voucher v hodnotě 3.000 Kč na portálu KIDSHOUSE.cz.