WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

PANDORA: Dodejte svému letnímu vzhledu dotek oceánu

S využitím úžasných prvků z divoké přírody a jejich přetvořením v moderní vnímavost je mušle puka ve tvaru kávového zrnka nejnovější inkarnací, která zdobí kolekci šperků Pandora pro žhavé léto.

Věčný symbol osudu, ochrany a síly oceánu se dospělým způsobem navrací k letnímu stylu. Ať už ho nazýváte zavinutec, ulita, puka, nebo kávové zrnko, vymodelovaný tvar populární mušličky je znovu v centru pozornosti.

Povýšen ze své role populární plážové cetky je přetvořřn v exkluzivní doplněk moderního stylu: přívěsek ze stříbra ve tvaru hladké zaoblené mušličky připomínající jiskřící kávové zrnko, je osazen akcenty třpytivých kamenů a s prvky sloupcovitých záhybů se vine okolo náramku či náhrdelníku.

Zvolte ležérní trend s jedinou mušličkou navlečenou na náhrdelníku nebo se odvažte s mnoha mušličkovými ozdobami na koženém choker náhrdelníku, který těsně přiléhá kolem krku. Případně tyto nové výtvory z mušliček vrstvěte na náramcích. Napojte se na svoji divokou stránku s tímto krásným novým designem.