WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

INEBRYA představuje řadu BLACK PEPPER

Společnost spventure.cz představuje profesionální značku INEBRYA – novinku řadu BLACK PEPPER. Inebryaje špičková italská značka vlasové kosmetiky, která je vyráběná zvláště pro profesionální kadeřníky. Vlasová kosmetika Inebrya nabízí svým zákazníkům v podobě hairstylistů a návštěvníkům salonů několik speciálních produktových řad, které jsou určené pro různé typy vlasů a jejich individuální potřeby.

Vyzkoušet tak můžete napříč pestrobarevnou škálou produktů například prvotřídní bezoplachové péče, šampony, kondicionéry, masky, oleje na vlasy anebo oblíbené stylingové přípravky, které vám usnadní úpravu všech typů vlasů a účesů a udrží je perfektně zafixované a upravené po celý den. Produkty kosmetické značky Inebrya jsou ještě více profesionální, ještě více všestranné a ještě více moderní, speciálně vytvořené pro profesionály, kteří chtějí krásu a kvalitu v jediném řešení.

IRON MASK –   282 Kč   

Bezoplachová maska Inebrya Black Pepper je speciálně vyvinutá pro vlasy speciálně vyvinutá pro vlasy namáhané častým tepelným stylingem. Chrání vlasy před škodlivými účinky tepla při žehlení, fénování a kulmování. Výtažky z černého pepře dodávají vlasům potřebnou hydrataci, vitalitu, sílu a hebkost. Usnadňuje rozčesávání. Složení je 100% veganské, 98 % složek je přírodního původu a neobsahuje žádné parabeny, konzervanty a parafíny. Vhodná pro všechny typy vlasů.

IRON SHAMPOO –  214 Kč

Posilující a hydratační šampon Inebrya Black Pepper je speciálně vyvinutý pro vlasy namáhané častým tepelným stylingem. Chrání vlasy před škodlivými účinky tepla při žehlení, fénování a kulmování. Výtažky z černého pepře dodávají vlasům potřebnou hydrataci, vitalitu a sílu. Složení je 100% veganské, 97 % složek je přírodního původu a neobsahuje žádné silikony, parabeny, SLES/SLS. Vhodný pro všechny typy vlasů.       

IRON SPRAY – 311 Kč 

Termoochranný sprej Inebrya Black Pepper je ideální pro vlasy, které jsou namáhány častým tepelným stylingem. Díky výtažkům z černého pepře zabraňuje oslabení a následnému lámání. Posiluje, vyhlazuje a hydratuje, eliminuje třepení konečků. Je 100% veganský, 98 % složek je přírodního původu a neobsahuje silikony, sulfáty, parabeny, konzervanty a parafín. Vhodný pro všechny typy vlasů. 

Výrobky žádejte ve Vašem kadeřnictví – výhradní dovozce www.spventure.cz.