WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Jak si zpříjemnit práci na počítači kdekoliv? Praktické podložky i přenosné monitory pomohou

Práce na počítači dokáže být zdlouhavá a přináší s sebou zvýšené riziko bolestí zad, krční páteře nebo očí. Naštěstí existují pomůcky, které vám s tím mohou pomoci a pracovní nápor alespoň trochu zpříjemnit. Podívejte se na dva praktické kousky výbavy, které by vám neměly chybět ve chvíli, kdy často pracujete mimo svou hlavní kancelář.

Jak si zpříjemnit práci na počítači kdekoliv? Praktické podložky i přenosné monitory pomohou

Zvětšete svůj monitor

Při kancelářské práci, tvoření grafiky, úpravě videa, ale i dalších činnostech na počítači se rozhodně vyplatí, když je monitor co možná největší. Získáte tak dostatečně velkou pracovní plochu, takže si můžete jednotlivé věci zvětšit. Tím šetříte i svoje oči, které se nemusí zaostřovat jen na jedno malé místo. A jak toho dosáhnout, když s sebou nechcete nosit klasický velký monitor? Značka MISURA si připravila praktické vylepšení, kterým jsou přenosné monitory. Dají se jednoduše připojit k notebooku a zvětší vám plochu obrazovky. Zároveň jsou skladné a lehké, takže je bez problémů dáte do tašky.

Jak si zpříjemnit práci na počítači kdekoliv? Praktické podložky i přenosné monitory pomohou

Stojany na notebooky

Občas je poměrně náročné vyřešit, jak co nejlépe umístit notebook, aby se u něj dobře sedělo a nebolela záda. I tady má ale značka MISURA řešení. Jde o ergonomické stojany na notebook, které jsou navržené tak, aby přinesly optimální komfort a snížily riziko vzniku bolesti zad a krční páteře. Kromě toho jsou dostupné i lehké skládací modely, které oceníte na cestách.

Pohodlí při práci doplňte sportem

Pro opravdu efektivní snížení rizika bolestí zad je dobré i pravidelně sportovat. Jenže to může být často spojené s bolestmi svalů, které jsou namožené a potřebují regeneraci. S tím mohou pomoci masážní pistole. Ty podpoří prokrvení tkáně, což zlepší odplavování nežádoucích usazenin a zefektivní proces regenerace buněk.

Zdroj foto: misura.store