WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Atrium Flora ožívá letními výprodeji, speciálními akcemi i otevřeným kinem

Obchodní centrum Atrium Flora má pro své návštěvníky připravené speciální nabídky i znovuotevřené kino. Kromě tradičních oblíbených letních výprodejů čekají na členy Programu výhod od 1. července i nové speciální nabídky. V provozu je opět také kino Cinema City Flora v posledním patře.

V Atriu Flora postupně začínají letní výprodeje. Díky pestré nabídce obchodního centra zde pořídíte výhodně vše od oblečení přes drogerii a dekorativní kosmetiku či knihy až po slušivé dámské i pánské doplňky nebo elektroniku. Speciální akce mají však připravené i místní služby, jako je čistírna nebo kadeřnictví.

Kromě pestré škály akčních nabídek, které jsou pro zákazníky nachystané v průběhu celého léta, můžete využít i dalších slev v rámci Programu výhod. Jeho nabídka se obměňuje každé čtvrtletí a od 1. července na vás čekají nové atraktivní akce. Tyto slevy jsou k dispozici pouze pro členy. Najdete mezi nimi nejen možnosti výhodné koupě oblečení a doplňků, ale získáte také skvělé nabídky i do místního food courtu s pestrým výběrem pokrmů. Pro registraci do Programu výhod stačí navštívit infostánek Atria Flora.

Od čtvrtka 25. června je pro návštěvníky také otevřeno kino Cinema City Flora. Jeho brány byly několik týdnů zavřeny a nyní je postupně odhalován jeho pestrý letní program. Cinema City navíc prodloužilo platnost dárkových poukazů i klubové členství.

I přes nákupní euforii myslí Atrium Flora nadále také na bezpečnost všech svých návštěvníků a zaměstnanců. Se zvýšenou frekvencí jsou zde proto i dál dezinfikovány společné prostory a doplňovány dezinfekční přípravky pro návštěvníky. Ty jsou k dispozici bezplatně v prostorách celého obchodního centra. Obchodní centrum také doporučuje využívat bezkontaktní platby ve všech obchodních prostorách. Ochranné pomůcky si můžete zakoupit v Rouškomatu, který najdete vedle prodejny Albert.

Aktuální informace najdete na webu www.atrium-flora.cz.