WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Podpořte svůj styl oblékání luxusním šperkem

Milujete eleganci nebo si potrpíte na poslední módní výstřelky? Podtrhněte svůj styl oblékání i vhodně zvoleným šperkem. Vyberte si právě podle toho, co máte v šatníku. Nebojte se vystoupit z davu a být originální. Možná to budete právě vy, kdo určí nové trendy.

Styl oblékání

Máte určitý styl oblékání nebo máte v šatníku od každého něco? Pokud si potrpíte například na eleganci v oblékání a nosíte do práce kostýmky nebo pouzdrové šaty, vhodně zvolený šperk může vaše oblečení povýšit na vyšší úroveň. Vyberte si luxusní šperk s drahým kamenem a dejte tak vyniknout své přirozené kráse i osobitosti.

Na co si dát pozor

Při výběru šperků si dejte pozor na to, abyste šperky a oblečení nepřekombinovali. Někdy je méně opravdu více, pokud tedy máte náramek, náhrdelník, náušnice, tak stačí jeden decentní a elegantní prsten na ruce. Vybrat si můžete klidně jen dva typy šperků a ty vhodně doplnit kromě oblečení ještě kabelkou, případně slunečními brýlemi nebo také hodinkami.

Příjemný vzhled

Láska na první pohled se netýká jen vztahů, ale zažijete ji u výběru šperků. Dejte na svůj první dojem a věřte svému úsudku. Většinou sáhnete po šperku, který je pro vás ten pravý. Zajímat se však můžete i o vlastnosti drahých kamenů, některé jsou vhodné pro přivolání lásky, jiné pro zdraví a podobně.

Ojedinělý design

Velkou výhodou luxusních šperků s drahými kameny je ojedinělý design. Vyberte si například šperky s rubínem, se safírem nebo se smaragdem. Zajímavou alternativou je zvolit barvu drahého kamene podle barvy svých očí. Schválně vyzkoušejte, zda si toho vaši blízcí všimnou.

Jak vybrat šperk

Šperk vybírejte nejen podle svého oblečení, ale také podle toho, kam ho plánujete nosit. Jiný šperk se hodí do kanceláře, pro každodenní nošení, jiný pak například na slavnostní událost nebo na večerní akci. Přes den oceníte například šperky s perlami, večer se nebojte výrazných šperků s drahými kameny.

Luxusní šperk s kameny

Pokud milujete luxus a chcete se jím obklopovat, pořiďte si luxusní šperk s drahými kameny. Kromě běžných prstenů na každodenní nošení, vyberte také snubní a zásnubní prsteny s diamantem.

Nebojte se vyčnívat

Nesrovnávejte se s okolím a vyberete si šperk, který nikdo jiný nemá. Proč byste nemohli vyčnívat a podtrhnout svůj vzhled a styl oblékání, klidně i výrazným a větším šperkem. Nebojte se toho, že vás okolí nepřijme, v dnešní době právě odlišnost udává módní směr a styl.