WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Auta ženským pohledem, kavárny i recepty na jídlo | Editorial

Přeji hezké den všem čtenářkám. Máme tu nejen nový týden, ale před sebou i nový měsíc, a s ním se naplno rozjíždí i naše redakce, která si v době koronavirové hezky odpočinula, aby měla dost sil na psaní i v druhém kvartálu roku 2021.


SUV Citroën C5 Aircross

Se začátkem května budeme mít i několik novinek, kterými vám ještě více okořeníme obsah portálu WOMENHOUSE.cz. A na co se tedy můžete těšit?

SUV Citroën C5 Aircross

V rubrice AUTA & ŽENY vyzkoušíme novinky automobilek

Že ženy mají při výběru auta úplně jiný pohled na věc než muži, to je úplně jasné. A proto se mé kolegyně Jolana a Petra rozhodly, že za vás vyzkouší co nejvíce novinek, které si můžete pořídit na našem trhu. Každý týden tak představí jedno testované auto „pohledem žen“.

Začínáme už 8. června s vozem SUV Citroën C5 Aircross. A pak následující týden se těšte na model městského crossoveru ŠKODA Kamiq a další vozy budou následovat…

Městský crossover Škoda Kamiq

Navíc s každým testovaným autem vyrazíme i na menší výlet, který vám naservírujeme jako tip, kam s autem vyrazit.

Restaurace s pekárna ESKA

Pokračovat budeme i v testování kaváren s projektem NejlepšíKavárny.cz hned po rozvolnění opatření

Hned jak to půjde po rozvolnění opatření vás neochudíme o články z našeho projektu NejlepšíKavárny.cz, který v tomto roce posuneme ještě „o jeden level“ výše… Nejenže budete moci soutěžit o vynikající kávu z těch nejlepších pražíren, ale také v roce 2022 uspořádáme slavnostní galavečer s vyhodnocením námi testovaných kaváren, a ty nejlepší si odnesou cenný titul.

A nebojte se, myslíme i na vás! V rámci projektu budeme soutěžit i o tři VIP vstupenky, jež dostanou vás i doprovod na již zmiňovaný slavnostní galavečer NejlepšíKavárny.cz.

Recept na dobré jídlo

Každý týden recept na dobré jídlo

Abych něčím do mlýna přispěl i já, rozhodl jsem se každý týden připravit jeden vyzkoušený recept na nějaké dobré jídlo, které připravím za pomoci dokonalých pomocníků od našich partnerů. Už teď se můžete těšit například na recept na vynikající polévku z Tefal Easy Soup či šťavnaté grilované masíčko díky Tefal Optigrill.

Dámská edice ponožek z Ponožkovic

Pokračujeme v ryze ženských tématech

Rozhodně v redakci nevynecháme pravidelné testování kosmetiky, beauty vychytávek i intimních hraček pro ženy. Přineseme i spoustu fashion typů pro nadcházející období – kabelek, bot, šperků i dalších doplňků. „Rozplývat“ se budeme i nad dámskou edicí ponožek z Ponožkovic.

Doufám, že se už také moc těšíte na spoustu článků, stejně jako celá naše redakce…

Krásný a příjemný nový týden vám všem.

Mikolášek Ivo – šéfredaktor