WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Wellness pobyt je skvělou volbou, jak ze sebe setřást všechen novoroční stres

Tak už je to konečně za námi – starosti s Vánocemi, s nákupem dárků, s pohoštěním, s předvánočním a následně hned povánočním úklidem. Prostě jste byli do teď v jednom kole. Tak se za tuto snahu pěkně odměňte a nadělte si dodatečný dárek – wellness pobyt. Pokud vyrazíte rovnou do lázeňské oblasti, užijete si ještě více. Lázně Luhačovice vám dokážou splnit všechny požadavky.

Odpočinek nejenom pro tělo, ale i pro duši

Lázně jsou jako stvořené pro odpočinek těla, který vám poskytnou bazény, whirpooly, sauny a další. Pokud tuto relaxaci ale spojíte ještě s pohledem na zasněženou krajinu a následně si vychutnáte skvělé jídlo, které zapijete nějakým dobrým mokem v pohodlné posteli, je naprosto zajištěn i odpočinek duše. A navíc si můžete být jisti, že bude ve vámi vybraném hotelu méně lidí než v letní sezóně, takže bazény nebudou obsazené k prasknutí.

Obdarujte svou drahou polovičkou poukázkou

Překvapte svou polovičku povánočním dárkem a zakupte poukaz na wellness pobyt pro dva. Pokud zvolíte lokalitu Luhačovice, věřte, že na vás čeká mnoho možností strávení volného času. Mimo hotel jistě oceníte procházku po lázeňské kolonádě, ochutnáte pramen Vincentky, Ottovky a další. I zimní les nabízí své cestičky pro zdravotní procházku a inhalování svěžího vzduchu. Můžete se zastavit na dobré jídlo nebo sednout jen tak na kafíčko, které samozřejmě musí jít ruku v ruce s teplým lázeňským oplatkem.

Co v Luhačovicích nesmíte minout?

Luhačovice leží v samotném centru Bílých Karpat v údolí říčky Šťávnice. Vyznačují se svou skvostnou architekturou, které vévodí starobylé dřevěné budovy s autentickým kováním a dalšími detaily. Na druhou stranu i moderna je zde zastoupena v podobě nejmladšího kostela v republice, který vznikl v roce 1997. Je plný moderního umění a novodobých detailů. Rozmanitost je zde tedy vidět na každém kroku a záleží jen na vás, jestli svou dovolenou strávíte v koupelích, nebo v přírodě.

Už máte svůj poukaz koupený taky?