WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Úsměv prosím: Lush přichází s želé na čištění zubů

Celoroční řada značky Lush se dočasně rozrostla o limitovanou edici nových ústních vod v tabletkách, tabletek na zuby a jemných želé na čištění zubů, které jsme si před časem tak oblíbili v #LushLabs.

Lush, tabletky na čištění zubů

Jestli rádi zkoušíte nové věci, bude se vám líbit ústní voda  v tabletkách a tabletky na zuby, která ve vašich ústech vyšumí jako mini koupelová bomba a zaplní je vynikající chutí a svěžestí.

SPRITZ

Lush, tabletky na čištění zubů

Ústní voda v tabletkách, 269 Kč Kč/ 45g

Je libo aperitivo? Tato ústní voda je inspirovaná slavným italským drinkem. Nese šumivou, říznou, pomerančovou jiskrnost s příjemně nahořklou dochutí.

Jak použít: Po vyčištění zubů vezměte jednu tabletku do úst a usrkněte vody, aby začala ta šumící paráda, která očistí vaše ústa a osvěží dech. Rozkousejte, propláchněte a vyplivněte. Na zdraví!

Lush, želé na čištění zubů

Želé na čištění zubů vám zajistí osvěžující pocit čistoty, na který jste zvyklí od své běžné zubní pasty, ale k tomu nabízí řadu dalších výhod. Zcela recyklovaný a recyklovatelný obal? Splněno!

STRAWBERRIES AND CLEAN

Lush, želé na čištění zubů

Želé na čištění zubů, 225 Kč / 60g

Honí-li vás chutě na sladké, vyčistěte si zuby za pomoci očistného koktejlu s jahodovým extraktem, limetovou silicí a vanilkovým luskem. Suchým kartáčkem naberte trochu želé, namočte a použijte jako běžnou zubní past – vyčistěte si zuby jako obvykle, vyplivněte, vypláchněte.

WHITE FANG

Želé na čištění zubů, 225 Kč / 60g

Udržujte své tesáky spokojené a svěží díky téhle mátové náloži. Síla tří druhů máty s mentolovými krystalky vaše ústa přirozeně osvěží a dokonale provětrá chladivým vánkem. Síla tří druhů máty s mentolovými krystalky vaše ústa přirozeně osvěží a dokonale provětrá chladivým vánkem. Suchým kartáčkem naberte trochu želé, namočte a použijte jako běžnou zubní pastu – vyčistěte si zuby jako obvykle, vyplivněte, vypláchněte.

BLUE TOOTH

Lush, želé na čištění zubů

Želé na čištění zubů, 225 Kč / 60g

Spárujte svá ústa s osvěžující chutí antibakteriální eukalyptové silice a dezodoračního nálevu z citronové trávy. Suchým kartáčkem naberte trochu želé, namočte a použijte jako běžnou zubní pastu – vyčistěte si zuby jako obvykle, vyplivněte, vypláchněte a propojte se se svým úsměvem. 

MEGAWATT SMILES

Lush, želé na čištění zubů

Želé na čištění zubů, 225 Kč / 60g

Zkuste tohle sladké, a přitom osvěžující želé na čištění zubů a dopřejte si elektrizující úsměv za pomoci očistné mořské soli, dezodorační meduňky a osvěžující bergamotové silice. Plamatka zelná a péče o zuby jdou k sobě jako zásuvka a zástrčka. Má anestetické účinky, které pomáhají ulevit bolestem zubů a příjemně vás polechtá na jazyku.

Jejich kamenné obchody jsou vzhledem k nařízení vlády stále uzavřeny, kolekce je k dostání v našem e-shopu.