WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Nastavte si pohodlí s pokročilými technologiemi polohování

Pohodlí podle NATUZZI EDITIONS má podobu špičkových polohovacích technologií, které respektují lidské tělo.

Elektrické polohovací mechanismy v sedačkách dnes nejsou ničím výjimečným. Zároveň ale platí, že nejsou technologie jako technologie.

V sedačkách NATUZZI EDITIONS se ukrývají revoluční smart mechanismy, které značka vyvíjí ve vlastních laboratořích v italské Apulii. Využívá nejnovější poznatky techniky a mechaniky, ale zároveň respektuje i fyziologii člověka. Znamená to, že při vývoji každého nového typu sedačky se setkávají experti z nejrůznějších vědních oborů. Designéři, inženýři, elektromechanici, ale i odborníci na biomechaniku a fyzioterapeuti. Výsledkem společné práce je inteligentní sedačka, na níž je odpočinek skutečným zážitkem.

S respektem k lidskému tělu

K polohovatelným sedačkám, které respektují fyziologii lidského těla, patří TRIONFO, MERAVIGLIA, FURORE, ELEGANZA, LEGGIADRO, STUPORE, PORTENTO, ASTUZIA ale i FORZA. Ve více modelech NATUZZI EDITIONS se skrývá důmyslný Power Motion mechanismus, díky kterému si pohodlně upravíte sklon nohou a zad. Technologie Soft Touch Motion zároveň zajistí, že sedačka se přesune do požadované polohy pouze jediným dotykem. Plynule, jemně a potichu, jakoby vás chtěla uklidnit.

Nestačí vám jen relaxační pozice? Modely ELEGANZA a STUPOR stírají hranice mezi lůžkem a sedačkou, protože se dají sklopit až do úplného lehu.

Sedačka, kterou můžete ovládat mobilem

K špičkovým modelům patří sedačka TRINFO, která se plně přizpůsobí každému přání. Umožňuje to inovativní technologie CUBICOMFORT Triple Motion, která umožňuje zvlášť nastavit sedák, opěrku zad, nohou a hlavy. To však není všechno. TRIONFO má v sobě zabudovanou technologii bluetooth, díky které můžete sedačku spárovat s vaším smartphonem. Stačí si stáhnout speciální mobilní aplikaci a zvolit si oblíbené polohy. Pak už jen ťuknete na příslušnou ikonu v mobilu a sedačka zaujme zvolenou pozici.

Pohodlí bez stylu? Pro Italy něco nepředstavitelného

Možná jste si všimli, že polohovatelné sedačky jsou většinou robustní a tak trochu „hromotlucké“. Je to kvůli elektrickému mechanismu, který vyžaduje určitý prostor. V takových případech se vzhled sedačky podřizuje pohodlí. Italům je toto řešení cizí. Tento horkokrevný národ sice miluje pohodlí, ale za nic na světě by pro něj neobětoval krásu.

Dokonalým příkladem je sedačka PORTENTO. Řekli byste, že tato stylová italská krása má v sobě i důmyslný elektrický mechanizmus? Důkazem je nenápadný ovládací panel na boční stěně. Zkuste se ho dotknout, a sklon hlavy, nohou a zad se upraví přesně tak, jak si přejete.

Komfort přesně podle vás

NATUZZI EDITIONS si velmi dobře uvědomují, že každý člověk je jedinečný. Podobně je to i s naším odpočinkem. Někdo má rád pohodlí s širokým sedákem, jiný chce sedět s nohama pevně na zemi a zároveň se opírat.

Při sedačce SUBLIME nemusíte dělat kompromisy. Stiskne se ovládací tlačítko a opěrka se vodorovně posune dopředu nebo dozadu podle toho, jakou chceme šířku sedáku. Sedačka se tak snadno změní na oddechové „letiště“, nebo na prostor pro čtení či práci.

Elektrické křeslo, které nepotřebuje zásuvku?

Pro pocit absolutního pohodlí si netřeba kupovat celou sedačku. Občas postačí křeslo pro jednoho, které má výhodu v tom, že jej můžete přesunout kamkoliv, kam chcete. K vyhřátému krbu, ke knihovně, k oknu. Existují i ??elektrická polohovatelná křesla. Výjimečné pohodlí však většinou jde na úkor svobody pohybu, protože je třeba myslet na to, že křeslo musí být připojeno v elektrické zásuvce.

Nic z toho neplatí pro křeslo BATTICUOARE. Skrývá v sobě elektrický sklápěcí mechanismus, díky kterému vás lehce dostane do stavu absolutního odpočinku. Zároveň se dá objednat s nabíjecí baterií, což znamená, že křeslo není závislé na elektrické zásuvce.