WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Jakou rtěnku si vyberete pro letošní jaro?

Jaro si žádá nové odstíny barev! Pryč s tmavými a matnými odstíny, které v nás evokují studenou zimu. Je čas na změnu, ALCINA proto přichází s kolekcí „What’s your colour“, která nabízí barvy na rty v široké paletě tónů a v rozmanitých texturách, aby si na své přišla každá z nás. S novou limitkou je totiž vše možné!

Přirozené & zářivé

Intenzivní barevný finiš, který na rtech vydrží dlouhé hodiny, ale přitom stále příjemná a vláčná textura, která vaše rty nezatíží – to je nová rtěnka Radiant Lipstick. Její brilantní jas si díky decentním odstínům můžete užívat i při každodenním nošení. K dostání je ve třech neodolatelných odstínech.

Perleť je trendy!

Pro ty, kdo chtějí v nové sezóně vynikat díky oslnivě lesklým rtům, je tu rtěnka Pearly Lipstick. Ta se pyšní složením s multi-reflexními perleťovými pigmenty, jenž zaručují ultra vysoký lesk, lehkou a příjemnou texturou a středním krytím.

Seznamte se s Lip Shakerem

Dvoufázový balzám Lip Shaker bude vaše rty hýčkat a pečovat o ně a zároveň jim dodá jemné transparentní tónování. Vyživující fáze na bázi oleje se postará o to, aby byly rty vždy jemné, a tónovací fáze vytvoří jemně barevný finiš s decentním leskem. Před použitím je nutné produkt dobře protřepat, aby se obě složky propojily.

Tip redakce

Konečně se znovu vrací lesk a hravost. Nás naprosto oslnil Lip Shaker v odstínu Blackberry. Sice již máme kabelky plné rtěnek, na tento kousek si ale místo najdeme!