WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

U příležitosti MDŽ uvede Emirates rozšířenou nabídku filmů od ženských tvůrkyň

Během celého března si pasažéři společnosti Emirates mohou v zábavním systému ice užít nabídku více než 120 filmů režírovaných ženami. Ve filmotéce naleznou snímky jako Blafuj jako BeckhamCharlieho andílci nebo Mamma Mia!

Tímto gestem chce společnost Emirates přispět k oslavám Mezinárodního dne žen.

Mezinárodní den žen připadá na 8. března a letos se ponese v duchu #EachforEqual. Složka s filmy ženských režisérek, kterou cestující najdou v palubním zábavním systému ice, představuje ženské tvůrkyně a přibližuje jejich přínos kinematografickému umění. Ať už tyto filmy pocházejí z USA, Číny, Německa, Jižní Koreje či jiných zemí, jedno mají společné – jsou režírované ženami. Hollywoodské trháky, filmy oceněné Oscary i filmy v originálním znění, zdůrazňuje celosvětové úspěchy žen.

Pasažéři se tak mohou těšit na následující filmové hity:

A Beautiful Day in the Neighborhood

A League of their Own

Bend it Like Beckham (2002)

Charlie’s Angels

Coco Before Chanel (2009)

Harriet

Lady Bird

Lost in Translation (2003)

Mamma Mia! (2008)

On the Basis of Sex

Sleepless in Seattle

The Farewell

The Hurt Locker

The Rider

Hindi – The Sky is Pink

Unbroken

Arabic – Wadjda (2012)

Podpora pracovního začleňování žen a sociální rozmanitosti se však neomezuje pouze na březen. Ženy ve společnosti Emirates tvoří více než 40 % pracovní síly, dohromady patří k více než 160 různým národnostem a jsou zaměstnávány na 1100 různorodých pracovních místech čítajících hlavní provozní, komerční i obchodně podpůrné pozice. Kromě toho, že ženy zastávají práci letušek a pilotek, pracují u Emirates Group také v řadě technických pozic týkajících se údržby letadel či na pozicích tzv. Aircraft Appearance.

Z letů s Emirates si odnesete jedinečné cestovní zážitky. Mnohokrát oceňovaný palubní zábavní systém ice nabízí v současné době více než 4500 zábavných kanálů, mezi kterými naleznete více než 1000 filmů a českých programů. Díky tomu je ice nejrozsáhlejším a nejmodernějším zábavním systémem v oblacích. Cestující ve všech třídách si mohou zábavu vychutnat na největších obrazovkách v leteckém průmyslu – v Economy Class jsou k dispozici obrazovky o úhlopříčce 34 cm (13,3 palce), v Business Class 58 cm (23 palců) a ve First Class 81 cm (32 palců).