WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Dámské legíny s potiskem: Zaujměte ve fitku nebo při běhání

O legínách toho bylo napsáno už mnoho. Jedni je vnímají jako neuvěřitelně pohodlný kousek oblečení, jiní kritizují, že je ženy nosí i na příležitosti, na které se vůbec nehodí. Nechme teď tyto dohady stranou a zaměřme se na legíny jako na sportovní oblečení. Tomuto účelu totiž slouží parádně.

Jsou sporty, u nichž je nejlepší obléknout si jen krátké kraťásky a tílko, ať se co nejméně zapotíte. Ovšem v zimě nebo třeba v posilovně, kde se nejde na rychlost, nýbrž na sílu, výborně poslouží také dámské legíny.

Jestli barevné legíny někam patří, tak do tělocvičen a fitness center

V čem jiném cvičit, když je na kraťasy zima, než v legínách? Pokud si pořídíte kvalitní, budou příjemné na nošení a umožní vám široký rozsah pohybu. Svůdný střih navíc hezky vytvaruje zadeček a zpevní vaše ladné nožky.

Kromě toho vám pomohou udělat cvičení zábavnějším, rozzáří vám den a hezký vzor možná potěší i lidi, kteří budou cvičit s vámi či vedle vás. Pořídíte-li si vzorované legíny, buďte trochu umírněnější se vzorem trička, pořiďte si nejlépe jednobarevné. Přitáhnout pozornost pomocí vzoru spíš na nohy se bude hodit zejména ženám s hubenou postavou bez velkého poprsí. Fitness legíny značky Utopy si ovšem zamiluje každá bez ohledu na postavu.

Legíny s potiskem, které mají styl

Chcete být originální? Podporovat české výrobce? Přitahovat svým oblečením pohledy kolemjdoucích? Nebojíte se výrazných barev? Pak i pro vás jsou určené dámské legíny značky Utopy. Utopy si klade za cíl přinést do české módy originalitu a vysokou kvalitu. Všechny jejich výrobky jsou šity šikovnými českými švadlenkami, kvalitou většinu jiných značek opravdu předčí.

Legíny Utopy jsou neprůhledné, mají vysoký pas, takže skryjí bříško, nemají žádné všité etikety, nic vás tedy nebude kousat. Jsou vyrobené z 82 % nylonu a 18 % elastanu. Originální design je proveden kvalitně, nemusíte mít strach, že by barvy po dvou vypráních vybledly. Zkusíte je i vy?

Mrkněte na Utopy.cz. Kromě legín mají i skvělé mikiny.