WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Test balzámů na rty: Které obstály v zimním počasí?

Jakmile trochu klesnou teploty, naše pokožka začíná lehce trpět a vyžaduje větší množství hydratace. Pamatovat bychom měli i na naše namáhané rty. Zvláště pokud často saháme po matné rtěnce či dlouhotrvajícím lesku. Krása sexy rtů je bohužel vykoupena ztrátou hydratace. Naštěstí existuje velké množství balzámů na rty, které dokážou zázraky. Naše redaktorky vyzkoušely „stálice“ na trhu od značky Balea.

Balzám na rty Sensitive

Obsahuje Aloe vera, vitamín E a avokádový a mandlový olej. Je univerzální, a tedy vhodný pro každé rty, možná právě proto v balení naleznete rovnou dva kusy (asi abyste se mohly podělit s partnerem či kamarádkou). Má příjemnou vůni a po nanesení zůstává nelepkavá konzistence, která dlouho vydrží. Mám „závislost“ na balzámech, a tahle tyčinka od teď patří do mé výbavy. Po několikadenním testování ji považuji za základní péči o mé rty.

Balzám na rty Iced Berries

Balzám obsahuje včelí vosk a bambucké máslo, které poskytnou rtům důležitou regeneraci, výživu a postarají se o smyslnou hebkost. Má lehce třpytivou strukturu, nelepí ani nevysušuje rty (ač se to nezdá, některé balzámy bohužel mají i tyto vlastnosti). Na rtech je příjemný a vůně mi velmi vyhovovala. Pokud milujete lesní plody, s tímto balzámem rozhodně neuděláte chybu.

Balzám na rty Rosé

Balzám obsahuje vůni mandlových květů a po nanesení na rty je lehce tónující. Spolu s třpytivým efektem tvoří skvělé duo a hodí se na každodenní promazávání rtů. Po nanesení nelepí a na rtech zůstává delší dobu. Přiznám se, že při velkých mrazech dávám přednost základní variantě bez parfemace. Ve chvíli, kdy stoupnou teploty (a mé rty to zpozorují), sahám po „voňavější“ variantě. A tahle je bezkonkurenční. Cenou i kvalitou.

Produkty seženete v každé dm drogerii nebo na www.dm.cz.