WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Udělejte si Valentýna kdykoliv díky pobytovým balíčkům ve wellness

Tak a je to zase tady. Růže v květinářstvích budou vyprodané, všechny dobré restaurace rezervované a na nějaký víkendový pobyt v hotelu můžete také zapomenout, pokud jste si ho nerezervovali aspoň s měsíčním předstihem. Nic vám však nebrání oslavit krásu svého vztahu jindy než na Valentýna.

Pro všechny zamilované je Valentýn krásný svátek, ti, kdo zrovna partnera nemají, si mohou užívat aspoň slevy na čokolády a bonboniéry. Ve skutečnosti byste si ale měli uvědomit, že svou lásku můžete oslavit kdykoliv. Využijte k tomu například pobytové balíčky ve wellness hotelu.

Nechte se společně opečovávat

Většina wellness hotelů má ve své nabídce nějaký pobytový balíček pro páry. Například Hotel Bohemia ve Františkových Lázních jich nabízí rovnou několik.

Sen pro dva

Ubytování se snídaní v ceně, welcome drink, jedna večeře při svíčkách, ovocná mísa na pokoji a sto minut ve wellness při svitu svíček. Společně si užijete regenerační peeling, masáž horkým kokosovým olejem a aromatickou koupel.

Romantika pro dva

Tento pobytový balíček je určen párům, které si od sebe chtějí trochu odpočinout. Wellness procedury jsou totiž rozdělené. On si užije pivní koupel, pedikúru a celkovou masáž, ona bylinnou koupel, čokomasáž a královskou kosmetiku. Pak si mohou společně dát láhev sektu na pokoji. Ve vedlejší sezóně, která trvá až do 30.4., je navíc cena za tento balíček o něco nižší.

Relaxační víkend, nebo raději sportovní pobyt?

K dispozici jsou i mnohé další wellness balíčky. Některé jsou zaměřené spíš na relaxaci, jiné například na sport – ve Františkových Lázních si užijete i tenisové kurty a projížďky na horských kolech. Důležité je, abyste si pobyt užili podle svých představ, strávili nějaký čas spolu a udělali si čas jenom sami na sebe. O to jde ve vztahu především a rozhodně by tomu tak nemělo být jenom na Valentýna.

Podívejte se, co nabízí wellness hotel, přímo na jeho webu www.hotelbohemia.cz.