WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Voňavý dárek na Valentýna: Udělejte radost parfémem

Svátek sv. Valentýna se blíží mílovými kroky a s ním i „povinnost“ obdarovat svou lásku perfektním dárkem. Při jeho výběru bychom si měli dát záležet. Nalézt věc, která udělá vašemu partnerovi či partnerce radost, může ovšem být „tak trochu oříšek“.

Pokud jste v koncích a víte, že se svíčkou a bonbony žádnou parádu neuděláte, co zkusit voňavý dárek? Ten totiž potěší dvojnásobně. Udělejte radost sobě i partnerovi novinkami od značky Dermacol, namíchanými pro dokonalé potěšení vašich smyslů.

Pro dámské potěšení

Zamilujte se do odvážné a nezapomenutelné vůně nového dámského parfému Blackcurrant and Praline z pražské kolekce Dermacol. Nejprve pocítíte šťavnaté ovocné tóny květů černého rybízu, grapefruitu a jablka. Po nich vás zaujme lákavá esence květů pomerančovníku, jasmínu, pepře a rozkvetlé růže. Hřejivé srdce parfému pak otevírá sladkost vzácných dřevin, čokoládových pralinek a vanilky.

Okouzlující a nevšední kombinace, kterou naplno ocení každá svobodomyslná žena.

Pánská vůně jedinečnosti

Pro svého partnera zkuste vůni, která má punc rozhodnosti a jedinečnosti. Přesně tyto atributy charakterizují i ??nový parfém z pražské kolekce Dermacol Black Fresh Pine & Pepper. Osvěžující výboj citrusových plodů střídá energické pokušení dřevitých tónů santalového dřeva a jemně štiplavého růžového pepře, zavánějící touhou po dobrodružství. V kombinaci se sofistikovanou vůní borovice a vanilky tak vytvářejí nezaměnitelné poznávací znamení zásadového a sebevědomého muže.

Více produktů a informací naleznete na www.dermacol.cz.

Tip redakce

Upozornění pro muže: Ačkoli vaše slečna či paní tvrdí, že dárek jako důkaz lásky nepotřebuje, neriskujte na valentýnský den to, že byste přišli bez květiny a překvapení v balíčku. Možná by vás pak nečekala „noční odměna“.