WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Jak nosit tričko s potiskem a vypadat přitom stylově?

Máte své oblíbené tričko a zajímalo by vás, co je třeba nosit, kromě nesmrtelné kombinace kalhoty s džíny a jiné podobné varianty? Nebo je to dokonce i tričko s vlastním potiskem, které jste sami navrhli? Poradíme vám, jak nosit tričko s potiskem a vypadat přitom stylově.

Elegance

Tričko s potiskem z trickovy.cz je ideální volbou pro párty, rande nebo dokonce pro práci. Je však důležité, s čím jej kombinujeme. Pokud má tedy upoutat pozornost tričko s vlastním nápisem nebo potiskem, zbytek by měl být zmírněn. Stojí za to sáhnout po klasických kalhotách, elegantních vysokých podpatcích, s vestou. Pokud se bude jednat o párty, pak doplňky, jako je jednoduchá taška nebo sandály s vysokým podpatkem, budou perfektní. Pokud má tričko tlumený potisk, můžete jej dokonce kombinovat s tužkovou sukní nebo materiálovými kalhotami a vytvořit zajímavý stylizovaný look do práce.

Romantický styl

Trička s vlastním potiskem nejsou jen součástí sportovních stylizací. Mohou být použity v kombinaci s plisovanými sukněmi, čelenkami a vestami či cardiganem. Doplňkem budou jemné šperky, kabelka a jemný make-up. V tomto oblečení můžete jít do města na nákupy, setkání s přáteli nebo na rande.

Sportovní styl

Sportovní stylizace jsou jedním z nejzákladnějších návrhů, pokud jde o trička s vlastním potiskem. Ve skutečnosti vše, co musíte udělat, je zkombinovat vybrané tričko s kalhotami, sportovní obuví a případně odpovídající mikinou. Taková stylizace nemusí být vhodná pouze pro tělocvičny. Naopak, každý den můžete snadno nosit sportovní kalhoty a stále vypadat stylově. Je však důležité dovedně kombinovat všechny prvky šatníku, a to i z hlediska barev. Příliš honosné barvy na všech oděvech mohou vytvářet maskovací efekt. Proto, pokud jsou sportovní trička s potiskem v živých barvách, je nejlepší vsadit na tlumené barvy kalhot, obuvi nebo jiného doplňku. Kde se nejlépe hodí sportovní styl? Všude tam, kde se počítá pohodlí, si můžete dát klid. Takže to může být procházka, nakupování nebo příležitostné setkání s přáteli.

Dle charakteru

Nošením trička s potiskem se dostanete také ke kořenům a tím i punkové módě. Právě tato subkultura přispěla k popularitě trička s potisky a silnými texty. Oblečte si své oblíbené tričko, džíny s odíráním nebo děrami a módní boty vytvářející rockovou stylizaci nebo zvolte legíny a tenisky vytvářející streetwear oblečení.

Bez ohledu na to, jaký styl si vyberete, stojí za to mít alespoň jedno tričko s potiskem, který bude vašim oblíbeným kouskem v šatníku. Co za potisk si vyberete, záleží jen na vás. Může to být jakákoli myšlenka, citace, slogan, obrázek, fotografie pro vás důležité nebo cokoli jiného. Vše záleží na naší fantazii a kreativitě. Nabídka triček s potiskem je skutečně velmi bohatá.