WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Jarní kolekce v prodejnách Lush

Už se těšíte na první jarní paprsky, svěží vůně a rozkvetlé louky? Ano?! Pak pro vás v Lush mají to pravé. Jarní kolekce Lush 2020 je tady!

Od 3. ledna je kolekce dostupná online i ve všech obchodech a bude zahrnuta do celoroční nabídky. 

Péče o pleť a tělo

Pansy

Nahatý tělový krém, 400 Kč/ks

Chcete-li si dopřát hebkou zklidněnou pokožku a dávku hydratace provoněné jarem, hýčkejte ji tímto lehoučkým nahatým krémem, který vás zahalí do uklidňující povzbudivé vůně projasněné svěží mandarinkou, bergamotem a pomerančovým květem.

Ultraplant

Pleťové čistítko, 400 Kč/45g

Jemný čisticí krém, který je vhodný pro každého. Toto 100% přírodní veganské čistítko se může pochlubit šesti blahodárnými ingrediencemi, pečlivě vybranými pro jejich účinky, pro jemnou, avšak efektivní očistu
a hydrataci pleti.

Unicorn

Peeling na rty , 275 Kč/ks

Co asi rádi mlsají jednorožci? Duhu, hvězdný prach, borůvkové muffiny! Pochutnejte si jako oni a ponořte se do tohoto lahodného peelingu na rty s magickou směsí švestkového a jojobového oleje. Přáli jste si někdy umět hovořit se zvířaty? No, špetka praskavého prášku předvede svá kouzla a budete rozumět řeči jednorožců.

Koupele

Peachy

Koupelová bomba, 175 Kč/ks

Tak šťavnatá, že byste se pro ni rozkrájeli! Tahle roztomilá bomba vyšumí v něžnou růžovou koupel překypující říznými grapefruity a sladkou davanovou silicí.

Floating Flower

Koupelová bomba, 250 Kč/ks

Ponořte se do namodralé lázně naplněné vůní květin. Až tahle krásná modrá voňavá bomba vyšumí, roztančí se na hladině kvítky listopadky a pohladí vás zvláčňující fair trade kakaové máslo a mandlový olej, které dělají lázeň krásně hebkou a krémovou.

Sprcha

Nana

Nahatý sprchový gel, 400 Kč/ ks

BANÁNY V AKCI! Začněte svůj den s tímhle sladkým sprchovým dezertem a budete připraveni na všechno. Hydratující a zjemňující odvar z banánů a konejšivých ovesných vloček napojí žíznivou pokožku a v kombinaci s výživným olejem z pšeničných klíčků jsou zkrátka receptem na hebkost.

Tingle

Nahatý tělový kondicionér, 500 Kč/ks

Vezměte tento nahatý produkt do sprchy a dopřejte si dávku osvěžující a stimulační péče. Je samoemulgující, takže jakmile se spojí s vodou, vytvoří jemné mléko, které pohladí pokožku jako krém.