WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Voňavá zimní nadílka od Dermacol

Voňavý dárek potěší vždy dvojnásobně – obdarovaného i dárce samotného. Udělejte radost sobě i partnerovi novinkami od značky Dermacol, namíchanými pro dokonalé potěšení vašich smyslů.

Vůně svobodomyslné ženy

Odvážná a nezapomenutelná je vůně nového dámského parfému Blackurrant and Praline z pražské kolekce Dermacol. Jako první pocítíte šťavnaté ovocné tóny květů černého rybízu, grapefruitu a jablka. Po nich vás zaujme lákavá esence květů pomerančovníku, jasmínu, pepře a rozkvetlé růže. Hřejivé srdce parfému otevírá sladkost vzácných dřevin, čokoládových pralinek a vanilky.

Okouzlující a nevšední kombinace, kterou naplno ocení každá svobodomyslná žena.

Cena: 790 Kč / 50 ml

Návrat ke kořenům

Vůně muže má mít punc rozhodnosti a jedinečnosti. Přesně tyto atributy charakterizují i ??nový parfém z pražské kolekce Dermacol Black Fresh Pine & Pepper. Osvěžující výboj citrusových plodů střídá energické pokušení dřevitých tónů santalového dřeva a jemně štiplavého růžového pepře, zavánějící touhou po dobrodružství. V kombinaci se sofistikovanou vůní borovice a vanilky tak vytvářejí nezaměnitelné poznávací znamení zásadového a sebevědomého muže.

Cena: 790 Kč / 50 ml

Více produktů a informací naleznete na www.dermacol.cz.