WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Ochutnejte Vánoce ve Starbucks

Vánoční svátky jsou za rohem a sváteční atmosféra dorazila i do Starbucks. Všechny fanoušky Vánoc ve Starbucks jistě potěší limitovaná nabídka zrnkové kávy Christmas Blend a návrat ikonického znovu použitelného Red Cupu.

K vánočním svátkům ve Starbucks neodmyslitelně patří limitovaná zrnková káva Christmas Blend, která se vyznačuje jedinečným chuťovým profilem díky kombinaci kávových zrn z Latinské Ameriky, Asie a Pacifiku. Výjimečnost jí dodávají právě zrající zrna ze Sumatry, která jsou pozorně ochutnávána až 5 let, poté jsou pečlivě zamíchána do směsi Christmas Blend a dodávají jí charakteristickou chuť. Tu ještě zvýrazníte v kombinaci se správným jídlem. Zkuste si ji vychutnat spolu s lahodným pekanovým koláčem s brusinkami. Výjimečným zážitkem je také kombinace této kávy s pomerančem a skořicí.

V tomto roce najdete ve Starbucks i vánoční směs Christmas Blend Espresso Roast, jejíž intenzivnější pražení vyvážilo kořenité tóny s karamelovou sladkostí, čímž se skvělé hodí právě na přípravu lahodného esperessa. V kombinaci se skořicovou rolkou objevíte tu pravou vánoční kombinaci. Pokud máte rádi zázvor, určitě vyzkoušejte zkombinovat Christmas Blend Espresso Roast se zázvorovými sušenkami.

Reusable Cup – Holiday

Nezapomeňte, že všechny nápoje si můžete nechat připravit i do ikonického Reusable Red Cup, díky čemuž nejen pomůžete chránit přírodu, ale také ušetříte 10 Kč. Užijte si sváteční atmosféru ve Starbucks!

Informace o kavárnách naleznete na www.starbuckcoffee.cz.