WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Party Favor Moondust Palette


Party Favor Moondust Pallete – šest zcela nových blýskavých odstínů

TŘPYTKY STŘEDEM POZORNOSTI

Ať žije párty! Poznejte naší poslední třpytivou závislost tohoto roku, paletku očních stínů Party Favor Moondust Pallete – šest zcela nových blýskavých odstínů, díky kterým upoutáte pozornost všech okolo vás. Rozjeďte to s novými nejtřpytivějšími odstíny, od perleťových neutrálních barev až po záři drahokamů. Každému odstínu jsme přidali mikroskopicky jemné částečky měňavých třpytek, které kontrastují s intenzivními a snovými odstíny a luxusním 3D metalickým efektem. Výsledek je jako z jiného světa.

ODSTÍNY, KTERÉ VÁS ODZBROJÍ

Vysoce pigmentovaná barva, schopnost splynutí a intenzivní třpyt, který drží – to jsou mnohé z fantastických vlastností formule této paletky. Oslňujte stříbřitě vesmírným svitem Neon Moon nebo odhoďte veškeré zábrany se zlatavou září No Shame. Doporučujeme těmito

odstíny zvýraznit nejen víčka, ale také lícní kosti nebo dekolt pro extra oslnění. Pokud se však dnes cítíte tajemně, neváhejte zvolit bronzové a měděné tóny odstínů Long Night Powder Trip.

UDĚLEJTE SI PÁRTY VŠUDE

Ať už přemýšlíte nad tím, komu udělat dokonalé Vánoce nebo jste se rozhodla udělat si radost sama sobě, Party Favor je nejlepší dárek v každém případě. Chystáte se do klubu nebo balíte na dovolenou? S vlastním zrcátkem je tato tenká mini-paletka na cestu jako stvořená. Teprve teď jste opravdu připravená na nečekanou párty kdykoliv.

PARTY FAVOR MOONDUST PALETTE

Doporučená maloobchodní cena: 790 Kč / 31€ za kus

K dostání exkluzivně na www.urbandecay.cz a na www.sephora.cz.