WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Gabriella Salvete: Další várka kosmetických novinek

Co by byla žena bez rtěnky? Kvalitní a dobře zvolená rtěnka dokáže mnoho. Zvýrazní obličej, podtrhne sex-appeal, a především zvýší sebevědomí. Nalézt ideální rtěnku se může zdát jako velký oříšek. My vám s tím pomůžeme, naše kolegyně pro vás vyzkoušela novinky od značky Gabriella Salvete…

Colore Lipstick

Výrobce nabízí 12 oslnivých vysoce pigmentovaných odstínů, já jich vyzkoušela šest. Rtěnka se skvěle nanáší a nerozmazává se. Na rtech není cítit, nezaznamenala jsem vysušující efekt. Výběr byl náročný, mým favoritem se přesto stal odstín 06. Pokud hledáte nenáročnou rtěnku, která několik hodin vydrží, Colore Lipstick je ta pravá volba.

Cena: 119 Kč

Lip Plumper

Barevný lesk na rty, který se nabízí ve dvou odstínech. Neutrální bílý a lehce „pudrový“. Nejsem zastáncem lesků, i přesto musím pochválit nelepivý efekt i lehký odstín, který můžete použít na oživení rtěnky. Na rtech mi dlouho nevydržel, lesklý efekt byl ale vynikající. Ocení ho spíše mladší ročníky či ženy, které nechtějí být příliš středem pozornosti.

Cena: 199 Kč

Miracle Lip Balm

Na první pohled zaujme svým zrcadlovým obalem a nezklame ani po otevření. Tento balzám se vyrábí v pěti odstínech, pro každý typ pleti. Jeho barva se lehce přizpůsobí vašim rtům. Balzám je jemně třpytivý a ideální na denní nošení. Používala jsem ho místo svého běžného balzámu na rty. Díky svému složení ošetřuje lehce popraskané rty. Výrobek, který „must have“ v zimním období.

Cena: 149 Kč

Více informací na www.gabriellasalvete.cz, výrobky jsou k sehnání v každé lepší drogerii.