WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Soutěž o balíček produktů zubní hygieny Spokar

Tři z vás mají možnost vyhrát balíček produktů zubní hygieny Spokar. 

Balíček obsahuje 3 zubní kartáčky SPOKAR X (ULRASOFT, SUPERSOFT, SOFT) a 2 x balíček mezizubních kartáčků.

Soutěžní otázka:

Který český designer je autorem kartáčku Spokar X?

a) MgA. Petr Novague

b) MgA. Kamil Novar

c) MgA. Petr Juraský

Nápovědu naleznete na www.spokar.com.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: WOMENHOUSE – Spokar X. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 150, 350 a 450, tyto maily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 18. 11. – 24. 11. 2019.

Soutěž již byla ukončena a výherci kontaktováni e-mailem.

Zubní kartáčky SPOKAR X vyráběné v Pelhřimově na Vysočině v poslední době prorazily do světa. Jejich design navrhl na základě doporučení stomatologických odborníků designér Petr Novague. Kartáčky SPOKAR X získaly několik prestižních mezinárodních ocenění, mezi nimi i Good Design Award ve Spojených státech amerických.

Hlava kartáčku SPOKAR X je velmi hustě osazena vysoce kvalitními jemnými vlákny se zaoblenými konci. Tato vlákna účinně odstraňují zubní plak a jsou šetrná k dásním. „Počet vláken a jejich jemnost je pro zubní kartáčky klíčová vlastnost. Designový kartáček SPOKAR X má pouze měkká vlákna,“ dodává Novague.

„Kartáčky SPOKAR X nabízíme ve třech variantách – soft, supersoft a ultrasoft, který je osazen více než 5500 vlákny. Naše prémiové kartáčky úspěšně pronikají i na světové trhy,“ říká produktový manažer společnosti SPOKAR David Fučík.

Kartáčky SPOKAR X jsou pozitivně hodnoceny odborníky z oblasti stomatologie. Svým uživatelům nabízejí prvotřídní design a kvalitu za rozumnou cenu.

Proč používat mezizubní kartáčky? Nestačí ke správnému čistění zubů ty klasické?

Klasický zubní kartáček vyčistí pouze vnější a vnitřní plochy zubů. Plochy mezi dvěma zuby, mezizubní prostory, jsou v místě kontaktu velmi špatně přístupné nebo úplně nedostupné. 95% problémů v ústech (zubní kaz, zánět dásní, parodontóza) vzniká právě ze špatně čištěného mezizubního prostoru. Používání mezizubních kartáčků je proto nezbytné.

Zadní zuby (od špičáků po stoličky) mají mezizubní prostory ve tvaru soudku a proto je dentální nit nikdy dostatečně nevyčistí. Mezizubní kartáček je „povinnou výbavou“ také pro pacienty s implantáty, můstky nebo rovnátky. Dokáže vyčistit místa, kam se klasický zubní kartáček nikdy nedostane.

Co je pro správný výběr mezizubního kartáčku nejdůležitější?

Vždy je důležité zvolit správnou velikost mezizubního kartáčku pro určitý mezizubní prostor a doporučenou velikost kartáčku neměnit.

Příliš malý kartáček je neúčinný (neodstraní všechen přítomný plak v prostoru) a příliš velký může způsobit poranění dásně, která obvykle pod jeho tlakem časem ustoupí a odhalí tak citlivý krček zubu.

Velikost mezizubního prostoru (pro každou zubní mezeru zvlášť) je nutno změřit. Vždy je nejlepší nechat si poradit od odborníka – dentální hygienistky. Ta Vám vyzkouší vhodné mezizubní kartáčky přímo v ústech a společně také natrénujete jejich zavádění.

Více informací naleznete na www.spokar.com.