WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Exkluzivní dámská kolekce ADK Senza: Luxusní a nadčasová!

Diáře ADK Senza pro sezónu 2020 prošly zásadní inovací designu. Rohy se příjemně zaoblily, diáře zeštíhlely. Jsou tenčí a lehčí, padnou přesně do ruky. Samozřejmě zůstala osvědčená a nadčasová italská kůže s kaligrafickými motivy v elegantním bíločerném provedení, která Senzu dělá Senzou. Ze stejné kůže jsou ručně šity v České republice i další produkty této luxusní kolekce. Spolu s diáři tvoří originální sety.

Nejmenší z nich je peněženka ADK Senza. Záměrně subtilně působící peněženka je ve skutečnosti velmi prostorná a tím i praktická. Množství přihrádek a kapsiček pojme vše, co očekáváte, že se do peněženky musí vejít.

Diář, i v tom největším formátu, bezpečně uložíte do kabelky ADK MadeiraSenza. Jedná se o klasickou business kabelku v tom nejlepším slova smyslu. Elegantní doplněk nejen do kanceláře, ale i pro volný čas. Bez problémů pojme i dokumenty formátu A4. Pokud by tato velikost snad byla málo, k dispozici je i její větší verze, kabelka ADK MadeiraSenza XL.

Zatím posledním členem rodiny ADK Senza je dámský batůžek ADK SirenSenza. Kompaktní batoh, perfektní do města, na nákupy nebo jen tak za zábavou, nabízí spoustu místa pro všechny věci, které chcete mít s sebou. A stejně jako u kabelky, i u batohu je možné mít jeho větší verzi, kterou ADK šije pod názvem batoh ADK BarentinSenza.

Ádékáčko, to jsou však především diáře. Diáře z kolekce Senza můžete vybírat ve všech třech nejprodávanějších formátech. Od nejmenšího ve formátu A7, přes prostřední ve formátu A6 až po největší ve formátu A5. Všechny jsou nyní kompletně vybaveny formuláři pro týdenní plánování na rok 2020, praktickými netermínovanými formuláři a doplňky, jako jsou různá pouzdra, záložky a psací potřeby. Pokud si diář ADK chcete pořídit ještě letos, na vyžádání dostanete zdarma formuláře i pro zbývající část roku 2019. Nemusíte tak čekat na Nový rok a svoje nové ádékáčko můžete začít používat hned!

Všechny tři výrobky ADK Senza5, ADK Senza6 i ADK Senza7, patří do rodiny českých diářů, které společnost ADK vyrábí už od roku 1992. Velkou výhodou Plánovacího systému ADK je, že je navržen pro naprosto individuální využití. Dává tak prostor pro individuální styly řízení času, projektů, financí, stanovování, evidenci a rekapitulaci priorit a cílů. Nevnucuje uživateli jeden univerzální styl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ádékáčko může být Vaším nenahraditelným pomocníkem v každodenním životě, získá Vám několik hodin týdně času navíc, pomůže vyhnout se stresu, odbourat „požírače času“ a dosáhnout snadněji i těch nejnáročnějších cílů. V každém případě pomůže si lépe uspořádat život a být spokojenější.

Více informací a produktů naleznete na www.adk.cz.