WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Na nákupech jako v nebi

Vánoce se blíží a je opět aktuální, co nakoupit svým blízkým. Vydali jsme se proto do Drážďan. Je to jen dvě hodiny autem a to se nám opravdu zalíbilo. Navíc jsou Drážďany o velikosti našeho jednoho Brna. Mají naprosto vše a mohou se pyšnit kvalitou služeb i produktů. Vybrali jsme si kombinaci nákupů s pobytem. Máme rádi na vše dost času. A tady se to opravdu vyplatilo. Ubytovali jsme se v centru města. Vybrali jsme hotel Hyperion Hotel Dresden Am Schloss.

Nachází se v historickém centru Drážďan. Nabízí posilovnu, wellness centrum a elegantní pokoje s bezplatným Wi-Fi. Pro naše zájmy ve městě naprosto ideální. Nečekali jsme, jak se tato zkušenost může osvědčit. Fantastické prostředí s naprosto výjimečně milým personálem. Kouzlo nákupů upřednostnila zkušenost z úžasného zázemí hotelu. Hyperion Hotel Dresden Am Schloss má prostorné pokoje a apartmá s TV s plochou obrazovkou, zařízením pro přípravu teplých nápojů a nabídkou polštářů. Pro větší komfort nechybí ani župany, přezůvky a bezplatná láhev minerální vody.

Restaurace Wohnstube podává vynikající pokrmy mezinárodní kuchyně i místní speciality. Hyperion Hotel Dresden podává ve své lounge občerstvení a domácí pečivo a na koktejl si sem můžete zajít do stylového baru.

V historickém kamenném sklepení sídlí wellness centrum Pürovel se saunou a masážní místností. Aktivnější hosté se mohou těšit na fitcentrum v alpském stylu. Na odpočinek naprosto fantastické.

Na nákupy už nikdy na otočku. Užívat si dobu před Vánoci má styl.

www.h-hotels.com