WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Široké portfolio jednorázových masek 7th Heaven přináší elixír pro pleť

Značka pleťových masek 7th Heaven přináší široké portfolio jednorázových masek, které nabízí dívkám i ženám účinnou přírodní péči o pleť, řešení a prevenci problémů pleti bez ohledu na věk.

7th Heaven se již 30 let specializuje výlučně na masky, proto je expertem a leaderem ve svém oboru. Receptura masek spočívá vždy v prověřené kombinaci tří klíčových přírodních ingrediencí.

Masky 7th Heaven mají jasnou filosofii stojící na efektu přírodních složek, ochraně zvířat i životního prostředí. 7th Heaven je synonymem ráje péče o pleť. Masky nesou řadu ocenění a certifikací – Peta Cruelty Free, Vegetarian Society Approved, Beauty Awards. 7th Heaven je značkou, která udává nezávislé trendy. Její masky jsou vždy „in“ a funkční. Výsledek je jistý.

Velkou výhodou pleťových masek je, že působí okamžitě – efekt na pleti vidíte už po pár minutách, ale také jsou skvělé v tom, že je můžete střídat a měnit podle toho, co právě teď vaše pleť potřebuje: rozjasnit, hydratovat, regenerovat, vyhladit či také hloubkově vyčistit. Pleť potřebuje v každém ročním období jinou péči a proto jsou ideálním pomocníkem právě jednorázové masky. Ty by se měly používat pravidelně, minimálně jednou týdně.

Základní řada pleťových masek 7th Heaven nabízí bahenní, slupovací a textilní neboli sheetové masky. Vyniká hravým designem balení. 

Prémiová řada masek 7th Heaven Renew You nabízí dostupný luxus s 24 karátovým zlatem a přírodní výtažky z rostlin. Řada sestává ze 6 masek kombinujících nejnovější vědecké pokroky v oblasti péče o pleť a rostlinné biotechnologie. 

Absolutními novinkami jsou masky 7th Heaven Superfood, které jsou kosmetickou odpovědí na trendy přírodního a zdravého životního stylu. 

Masky 7th Heaven jsou k zakoupení v drogistický řetězcích jako je Rossmann či Teta nebo na e-shopu www.pre-wo.cz