WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Soutěž o set skleněných brček značky Steeblo

Tři z vás mají možnost vyhrát [Glass]Wood set značky Steeblo.

Steeblo jsou česká brčka s křišťálově čistými úmysly.

Soutěžní otázka:

Na jakou organizaci přispějete koupí skleněných brček Steeblo?

a)      Děti v tísni

b)      Chráníme mořské želvy z.s.

c)      Greenpeace

Nápovědu naleznete na www.steeblo.cz.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: WOMENHOUSE – STEEBLO. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 150, 250, 400, tyto emaily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 7. 10. – 13. 10. 2019

Soutěž již byla ukončena a výherci byli kontaktováni e-mailem.

Plastovým brčkům už odzvonilo. Nyní jsou na řadě ta česká, skleněná. Skleněná ekologická brčka Steeblo jsou vyrobená v České republice z borosilikátového skla té nejvyšší kvality. Jsou dostupná ve více délkách či průměrech, stačí si jen vybrat. Jsou skvělá i jako dárek v sadě s čistícím kartáčkem v designovém cestovním setu. Začněte u sebe – vyměňte plastové brčko za skleněné, které bude jenom Vaše.

[Glass]Wood set

Naprosto jedinečná kombinace českého dřeva a skla. Tento luxusní set z bukového dřeva je vytvořen na míru lidem, kteří se zajímají o design a krásu. Pouzdro je stylové i praktické. Zajistí, že se Vaše skleněné brčko nikdy nerozbije. V pouzdru najdete brčko Latte, speciálně vyvinuté do nápojů smoothies, lattes a jiných drinků s vyšší hustotou.

O Steeblu

Skleněná brčka nechávají vyrobit v české sklárně na severu Čech. Tímto přispívají k rozvoji českého sklářství. I další příslušenství, jako jsou pouzdra nebo čistící kartáčky, jsou vyrobena lokálně, v České republice. Výroba tedy zanechává minimální ekologickou stopu. 

Brčka můžete využít do nejrůznějších nápojů. Bez obav je můžete dát do džbánku ledově vychlazené limonády i horkého čaje. Různé typy brček se hodí do nápojů rozdílných teplot, hustoty, barev i chutí.

Sklo i potisk brček byly vyvinuty tak, aby jsi je mohl mýt v myčce na nádobí. Jelikož je sklo průhledné, nečistoty jsou v něm perfektně vidět. Pokud nejsi jedním z těch štastnějších vlastníků myčky, brčko můžeš umýt i v ruce. Případné zaschlé nečistoty můžeš vyčistit kartáčkem, který je součástí každého setu s našimi skleněnými brčky. Po umytí je vhodné nechat uschnout brčko ve svislé poloze a nechat z něj vodu odkapat. Pokud jsi si vzal brčko do kavárny, po použití ho můžeš vyčistit kartáčkem zevnitř a otřít ubrouskem na povrchu.

Skleněná brčka ve čtyřech variantách můžeš zakoupit na www.steeblo.cz.