WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

S novou sportovní sezónou i nové oblečení

Přihlásila jste se na kurz tance, jógy či na fitness lekce, a nevíte, co na sebe? Případně jen zjišťujete po letní pauze u sebe v šatníku, že vaše oblečení postrádá šmrnc? Tak to pak zbystřete, poradíme vám.

Právě teď je ideální doba nakoupit novou výbavu, ve které budete na podzim v sálech doslova zářit. Ať už je vaší vášní jakýkoliv druh sportu, většina sportovního oblečení je univerzální a hodí se na více použití.

Stále větší oblibě se těší Pole Dance

Poslední dobou je stále více slyšet o pole dance. Tanec na tyči nepatří jen do klubů, je to moderní taneční disciplína, která je dostupná každé z vás. Možná jste jí již propadla, nebo se teprve chystáte navštívit kurz pro začátečníky.

V tom případě je dobré myslet na to, že na tyči nás drží především naše kůže. Profesionální tanečnice nosí například pouze sportovní kalhotky a podprsenku. Na trhu existuje spousta speciálního oblečení, a nejen pro tento druh sportu. Vybírat si můžete z nejrůznějších druhů materiálů, střihů i barev. Myslet bychom při výběru měli hlavně na to, aby vše bylo co nejpohodlnější a drželo v rámci vykonávaného pohybu na svém místě.

Ve znaku vážky

A právě takovéto oblečení i materiály nabízí česká značka Dragonfly. V její nabídce naleznete sportovní podprsenky, tílka, kraťásky, ale i legíny. Například jejich kolekce krajkových modelů vás zahalí smyslností, a zároveň bude jako vaše druhá kůže.

Značka Dragonfly je synonymem pro kvalitní oblečení na pole dance, bikram jógu a fitness. Každý kousek oblečení se vyrábí v jedné vlastní a dvou externích dílnách. Při vývoji oblečků značka spolupracuje s profesionálními sportovci a ladí detaily, střihy i design tak dlouho, dokud nejsou perfektní.

Kolekce Velvet

Nejnovější série od značky Dragonfly vypadá jako ze sametu a seženete ji v pěti barevných variantách. S touto kolekcí si budete připadat vážně neuvěřitelně sexy.

Podprsenka Lisette má velmi pohodlný, jednoduchý a perfektně tvarovaný střih, který nechá vaše ramena maximálně odkrytá, což ocení především pole dancerky, které potřebují maximální grip v oblasti ramen. Samet dodává této sportovní podprsence nevšední vzhled. Širší guma kolem hrudníku zajišťuje, že podprsenka zůstane na svém místě i při velmi dynamickém tréninku.

Stejně jako všechny sportovní podprsenky Dragonfly, má také Lisette z kolekce Samet přední díl dvojitý. Zapínání za krkem je na 3 malinké kovové cvočky, které však nikde netlačí a drží opravdu spolehlivě.

Vysoké fitness kalhotky Betty jsou překvapivě pohodlné. Novinkou je, že v rozkroku jsou dvojité. Stejně jako všechny Dragonfly kalhotky na sobě nemají žádné zbytečné švy, nemají žádné gumy v pase ani v nohavičkách, proto se nikde nezařezávají. Přesto na těle drží perfektně, dokonale přiléhají, a zakryjí vše, co je potřeba. Vysoký pas je prostříhaný a pěkně vytvarovaný.

Vyzkoušejte a nebudete litovat

O nových kolekcích značky Dragonfly bychom toho mohli napsat ještě opravdu hodně, ale není nad to si jejich výrobky odzkoušet na vlastní kůži, abyste nám mohli dát za pravdu, že jejich koupě stojí za to.

Veškeré produkty zakoupíte na www.dragonflybrand.com.