WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Soutěž o kosmetický balíček značky Mary Kay

Tři z vás mají možnosti vyhrát kosmetický balíček značky Mary Kay.

Balíček obsahuje kosmetickou taštičku, řasenku, odličovač očí a rtěnku.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje zakladatelka značky Mary Kay?

a) Mary Kay Ashley

b) Mary Kay Ash

c) Mary Kay Lily

Nápovědu naleznete na webu www.marykay.cz.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: WOMENHOUSE – Mary Kay. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 100, 200 a 300, tyto emaily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 2. 9. – 8. 9. 2019

Soutěž byla ukončena a výherci byli kontaktování e-mailem.

Neodolatelné přípravky

Být krásná je to, co nutí všechny ženy na světě investovat nemalé peníze do kosmetických přípravků, kadeřníků a kosmetických salonů. A proto každé ráno usedáme za zrcadlo se správnou řasenkou, paletkou očních stínů, které nám ladí k šatům a celé to završíme neodolatelnou rtěnkou.

Jen ty nejmodernější přípravky péče o pleť, výraznou dekorativní kosmetiku a vůně. To vše naleznete v sortimentu značky Mary Kay.

Lash Love™ Řasenka

Rozmazlujte své oči řasenkou, která zvýrazňuje, chrání, dodává čtyřikrát větší objem a zanechává přirozený vzhled. Ohebný a tvarovaný kartáček řasy rozčesává a odděluje. Nežmolkuje, nerozmazává se, nedrobí se. S Mary Kay® Pantenol-Pro Komplexem™ a vitamínem E, který hydratuje, uhlazuje a pomáhá proti lámavosti řas, jste dostaly do rukou ten správný recept na perfektní a atraktivní pohled, za kterým se každý otočí.

Mary Kay® Gelová pololesklá rtěnka

Tato plně krycí rtěnka využívá gelovou technologii, díky které je barva sytá a dlouho a dobře drží. Nevysušuje rty, jednoduše se nanáší a nádherně vyplní linie rtů. Rty si uchovávají jemnost a vláčnost po celý den. Díky průhlednému okénku na uzávěru snadno najdete svou oblíbenou barvu v plné kabelce i v zásuvce s kosmetikou.

Mary Kay® Odličovač očí 

Pokožka v okolí očí je z celého obličeje nejjemnější. O to větší důvod používat odličovač očí, který z očí jemně odstraňuje všechny druhy líčení, aniž by zanechával pokožku mastnou.

A k tomu neodolatelná taštička, do které produkty schováte a můžete vyrazit na skleničku vína.

Můžete vyzkoušet limitovanou edici očních stínů, gel na obočí, který získal ocenění Cosmopolitan Beauty Awards nebo jedinečný Skinvigorate Sonic™ Čisticí kartáček na obličej.

Nebo něco úplně jiného? Ať už se rozhodnete pro cokoli, nezávislá kosmetická poradkyně vám vždy poradí.

Více na www.marykay.cz.