WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Kosmetika vhodná na cestování

Asi každý z nás nejednou řešil problém, co s sebou na dovolenou. A když se to týká kosmetiky, je to ještě horší. Velká balení zabírají v kufru příliš místa, berou nám váhu, kterou potřebujeme do letadla vyšetřit pro nové šaty nebo sandálky. Případně se bojíme, že je rozbijeme, ztratíme. Ale co s tím?

Cestovní balení = ideální řešení

Jednou z možností je koupit si cestovní balení, pokud je daná značka vyrábí. Nebo můžete sáhnout po cestovních lahvičkách, které si naplníte svými produkty. Takže se nemusíte tahat s celým balením, ale pouze s jeho částí, kterou na dovolené použijete. Pamatuji dobu, kdy jsem je marně sháněla pár dní před dovolenou na internetu. Dnes už jsou běžně dostupné prakticky v každé parfumerii.

Značka LUSH nabízí spoustu možností

Dnešní doba také nahrává přírodní bezobalové kosmetice, která je na cesty jako stvořená. Zkuste značku LUSH, jejíž tuhé produkty jsou vynikající.

Třeba tabletky na zuby, které neobsahují vodu a fungují jako zubní pasta. Tabletku rozkoušete, namočíte zubní kartáček a vyčistíte si zuby. Varianta LIMELIGHT obsahuje citronovou a limetkovou silici, mandlový olej a mátovou silici. Tenhle hvězdný mix s práškem z baobabu vytváří na jazyku šumivý zážitek podobný vychutnávání sorbetu.

Další varianta na zubní hygienu i do letadla je ústní voda v tabletkách: jednu tabletku si vezmete do úst, usrknete trochu vody – a začne šumící paráda. V současné době jsou na výběr dokonce tři varianty.

Vychytávky ve formě tuhé kosmetiky

Proslulou vychytávkou je šampuk, tuhý šampon, který jen namočíte a namydlíte s ním vlasy. Je na opakované použití, na festival nebo k moři jako dělaný. Vyrábí se v mnoha variantách a vůních, každý si určitě najde tu svou. V nabídce naleznete i tuhý kondicionér či tuhý sprchový gel.

Otestovali jsme v redakci

My jsme si v redakci vyzkoušeli tuhý šampuk MONTALBANO, který nejenže atraktivně vypadá, ale i krásně voní, šumí a myje. Obsahuje citronovou šťávu, zelené olivy a rozmarýn. Letní kombinace, kterou nepustíte z ruky. Největší předností tuhých produktů je to, že se nemohou vylít v cestovním kufru, a to ani při nešetrném zacházení.

Všechny produkty LUSH naleznete v e-shopu www.lush.cz, nebo přímo na prodejnách v Praze: Obchodní centrum Palladium a Nový Smíchov.