WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Co přivedlo hvězdy do Paříže? Nejnovější fashion smartphone

Česko-Slovenská hvězdná čtveřice celebrit se vydala do města módy a rozzářila pařížské bulváry i tamní podniky. Po čase se opět společně sešly celebrity ve složení zpěvačka Dara Rolins, akrobatický letec Martin Šonka, stylista Filip Vaněk a modelka Nikol Švantnerová. A díky čemu se toto kvarteto sešlo přímo pod Eiffelovou věží?

Když se řekne Paříž, téměř každému se vybaví móda. A svým způsobem to byl i důvod, proč se v jeden moment, na jednom místě, sešly hvězdné celebrity. V Paříži se totiž uváděla na trh nejnovější fashion série smartphonů od Huawei s nepříliš módním označením P30. A protože se o nejnovějším přírůstku mezi smartphony teďka všude mluví, zjišťovali jsme, co si o něm právě známé tváře myslí.

Třeba zpěvačka Dara Rolins moc dobře ví, jak to chodí v marketingu, a proto je již na různá hesla oslavující přicházející novinky zvyklá. Upřímně se ale přiznala, že v případě Huawei P30 Pro, nebylo nic přehnané. „Musela jsem nevěřícně kroutit hlavou a usmívat se nad dokonalým foťákem, který delá parádní fotky v noci a díky superzoomu máte všechno blíž. O dokonalém designu ani nemluvě. Fakt úlet. Už dlouho mě nic tak ‘neživého‘ tak nenadchlo,“ přiznala se Dara ke své nové vášni.

Náš nejlepší akrobatický letec Martin Šonka má zrak jako ostříž. Není proto divu, že to, co vidí pouhým okem, si častokrát nemohl přiblížit na svém smartphonu. „Stejně jako u předchozích modelů mě zase hodně baví design. Znovu mě také překvapilo, kam až se dá posouvat kvalita fotek, zvláště v šeru nebo v noci je to úžasné. Už se těším, až pořádně vyzkouším superzoom, to je věc, která mi v minulosti párkrát chyběla a určitě se bude hodit,“ neskrýval nadšení Martin Šonka.

Stylista Filip Vaněk oceňuje hlavně možnost, jak jednoduše v noci pořídit skvělou fotografii a těší se, že nebude muset cestovat s nabíječkou. „Nejvíc mě baví noční focení, teď prostě jen cvaknu i ve tmě a je to perfektní. V neposlední řadě na telefonech Huawei oceňuji výdrž baterie, neumím si představit telefon, který nevydrží dva dny provozu v kuse. Dokonce když letím na otočku, nikdy s sebou neberu nabíječku,“ vychrlil ze sebe známý stylista cestou na letiště.

Holky milují krásné barvy a chtějí se obklopovat designovými věcičkami. Nejinak tomu je i u naší bývalé Miss a současné modelky Nikol Švantnerové. „Mě, jako ženskou, na první pohled zaujal nový design a hlavně ty barvy. Miluju focení a musím říct, že fotky dostávají úplně jiný rozměr. A pak ten zoom, já nevidím na dálku, tak si teď můžu přiblížit úplně vše,“ rozplývala se nad nově nabitými možnostmi česká kráska.