WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

PANDORA: Sněte se zázraky z celého světa

Pro každodenní dobrodruhy a módní nomády, nová a exotická kolekce Žhavé léto 2019 představuje šperky plné touhy po cestování, které dokonale doplňují opojnou atmosféru tohoto období.

Celá škála inspirací z celého světa představuje nové prsteny, náušnice, náramky a přívěsky, obratně zdobené nápadnými barvami, vzory inspirovanými trojúhelníkem a úchvatnými detaily – to vše odborně vyrobené z typické řady drahých kovů Pandora. Tato povznášející kolekce, ve které se snoubí různé kultury a rozmanitosti celého světa, s sebou přináší kočovného ducha i atmosféru velkoměsta.

Ikona sezony, inspirace k dobrodružství a povznášející nové způsoby, jak dosáhnout stylovosti, se představují v podobě horkovzdušného balonu na přívěscích k náramkům a náhrdelníkům. Nový přívěsek ve tvaru modrého horkovzdušného balonu připomínající pomalé cestování a přítomný okamžik dodává hravý pohyb vašemu stylu. Je vyroben ze stříbra a jeho veselý design obsahuje měsíční modrý krystal zasazený mezi úchyty vyložené korálky. Zavěšená gondola je opatřena vyraženým logem Pandora a typickým srdíčkem.

Nechte svět, aby se stal vaším hřištěm na hraní, a předveďte styl bez hranic, s kousky, které odrážejí každodenní únik a nová dobrodružství.