WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Česká značka sportovního oblečení Lasoul

LASOUL – české originální oblečení pro ženy a dívky fandící aktivnímu životnímu stylu

Proč nebýt hezká i při sportu? Tak přesně tuto otázku si před časem dala Martina Prokopová – cestovatelka a akční žena, která také ráda jezdí na kole. A aby ne, když je manželkou známého bikera Michala Prokopa. Jenže sehnat oblečení, které by bylo pohodlné, funkční a ještě vypadalo dobře, nebylo v jejích silách. Rozhodla se proto, že si ho sama navrhne a nechá v České republice vyrobit.

Vznikla tak originální sportovní designová trika pro všechny ženy a dívky, které fandí aktivnímu životnímu stylu a mají rády módu. Trika jsou vyrobená funkčního materiálu, který výborně odvádí pot a rychle schne. Navíc mají originální design a ženské střihy, které výborně padnou a lichotí postavě. A navíc jsou i funkční – mají prodloužená záda a také kapsičku na klíče, peníze nebo na telefon.

Raglánový rukáv přibližuje LASOUL streetové módě a není to náhoda. Značka v sobě kus této svobodomyslnosti má.

Aktuální kolekce je dokonalá. Proč nevyniknout a neoživit svůj sportovní šatník designem plameňáků, puntíků, proužků, motýlů či kytiček? Trička jsou vyrobená v malých sériích, takže budete mít jistotu, že na kole, bruslích či koloběžce budete opravdu jedinečná.

I letos přichází značka s novinkami a to v podobě pestrobarevných legín a MTB kraťasů s originálními vzory. Být oblečená v LASOUL znamená být jednoduše osobitá.